Novoletne noči Budve

Oceni ta predmet
(7 glasovi)

Budva, fantastično novo leto, Boka kotorska, pršut, Cetinje, najvišji evropejci, deloholični žurerji, Sv. Štefan, morje, vino Vranac, kulinarika, izleti, Kotor,…

Odhodi: 29.12.-2.1.
Cena: od 184€

Nič ni lepšega, kot se v prednovoletnem času sprehajati po mestu iz kamnitih kock in opazovati sijaj kamenja, zlizanega in zbrušenega od ljudi, vremena, časa, resničnih zgodb.
Budva je biser črnogorskega primorja in v prednovoletnem času tudi središče najbolj pestrega dogajanja v tem delu Mediterana.
V Budvi so vse »prekarkulirali«. Nobeno mesto na Balkanu ne sme imeti večjega proračuna za novoletno fešto, nobeno mesto ne sme imeti boljše zabave kot oni. In res veliko obetajo: atraktivne glasbene skupine, mediteranski glasbeni orkester z opernimi solisti, diskoteke s programom, lokali z balkanskimi specialitetami in programom, tu smo tudi mi z Ojlino ponudbo in razigranim slovenskim temperamentom naših gostov.


Zakaj z OJLO v Budvo na Silvestrovo?

Zato, ker nas čaka obilo zabave na prostem, v lokalih in diskotekah
Zato, ker bomo na odprtem odru lahko prisluhnili tudi številnim popularnim glasbenikom
Zato, ker imamo priložnost pričakati Novo leto tudi ob bogati večerji in programu v toplih prostorih restavracije Zeleni Gaj
Zato, ker vam bomo poleg Budve na kratko pokazali tudi Dubrovnik
Zato, ker vas bomo po želji popeljali na Veliko črnogorsko turo ali v Albanijo
Zato, ker boste v dolini Neretve deležni lepe dobrodošlice
Zato, ker imamo odlično ekipo, ki nas bo spremljala...


Program potovanja

1 .dan: SLOVENIJA (MB, CE, LJ, NM)
Pozdrav naše ekipe, nočna vožnja...

2. dan: DUBROVNIK
Jutro nas bo pozdravilo v dolini Neretve, pričakal nas bo tudi Zvonko z dobrodošlico in mandarinami. Na poti proti Budvi se bomo na kratko ustavili tudi v Dubrovniku – mestu iz kamnitih kock. Časa ne bo veliko, pa vendarle ravno prav, da bomo z lokalnim vodnikom na hitro spoznali vse najpomembnejše točke, popili kavo in pogledali, kam se bomo spet vrnili. Popoldanski prihod in namestitev. Večerno dogajanje...

3. dan: BUDVA
Polona vabi na spoznavni ogled Budve po zajtrku, 31.12. ob 10.00. Na sprehodu in poti proti staremu mestu boste spoznali vse najpomembnejše točke. Dobimo se pred Vilo Ljubanovič, naš gostitelj in lastnik objekta Dragan Ljubanovič pa bo verjetno dodal še kakšno zanimivo informacijo.
Popoldanske priprave na najdaljšo noč, kjer se bo veliko zanimivega dogajalo. Tisti, ki ste si rezervirali silvestrsko večerjo in dva dodatna obroka /z bonom lahko koristite kosilo ali večerjo/ ste se zagotovo dobro odločili, saj boste predvsem 31.12. uživali v odlični kulinariki, glasbi, restavracija ob morju pa je tudi v bližini prizorišč.

4. dan: BOKA KOTORSKA
Po poznem zajtrku gremo na fakultativni izlet “Velika črnogorska tura”: z avtobusom in našim vodnikom se bomo zapeljali v Cetinje, nekdanjo prestolnico Črne gore, kjer boste spoznali bogato zgodovino Črnogorcev. Kot pravijo oni, se vam bodo oči in srce napolnili s pokrajino, ki je razkošna in skopuška, siromašna in blagodejna... V Njeguših se suši in dimi največ pršutov in tam si bomo privoščili prigrizek.
Nato se bomo po atraktivni panoramski cesti, kjer nam bodo odpirali dih jemajoči pogledi, spustili v KOTOR, mesto pod zaščito Unesca. Z domačinom bo pripravljen ogled srednjeveškega jedra: mestna vrata, urni stolp s sramotilnim stebrom, katedrala... Sledi nadaljevanje vožnje ob zalivu Boke Kotorske do Perasta. Med vožnjo bomo uzrli umetni otoček »Gospa od Skrpelja« in otok Sv. Djorde, do koder se bomo popeljali s čolnom. Pot nas bo vodila mimo Risnja nazaj na trajekt in proti Budvi..
Cena izleta: 45€ (vključeno: prevoz, vodnik, lokalni vodnik , ladjica, trajekt, vstopnina Cetinje, Kotor, Perasat, črnogorski prigrizek, vstopna taksa)

Popoldne oz. večer bo spet zanimivo pred starim mestom.

5. dan: POVRATEK PROTI DOMU
Postanek v dolini Neretve. Poizkušanje mandarin in darov narave, nakupi... Prihod domov v poznih večernih urah.

 

NOVOLETNO DOGAJANJE NA PROSTEM
Ob starem mestu, le dobrih 300 m od naše »baze« – restavracije Zeleni gaj.

Na trgu v starem mestu je glavno prizorišče, kjer se odvijajo koncerti popularnih skupin in zabavni program. Tam vsako leto pripravijo vrhunsko zabavo, najboljšo na Balkanu, kar se odraža tudi v navdušenju množic, ki vsako leto obiščejo Budvo v novoletnem času.

Bogat program z znanimi izvajalci zabavne glasbe imajo tudi v številnih hotelih in lokalih. Zabave vseh vrst v klubih, v našem objektu Zeleni Gaj pa bo tudi živa glaba.

 

RESTAVRACIJA ZELENI GAJ
Tam »nesramno« dobro kuhajo in pripravijo predvsem neverjetno dobro novoletno zabavo.
Nahaja se na sami obali, cca. 300 m od starega mesta, idealno za uživanje ob kavi, za odhod na zabavo v staro mesto. Imajo odlično in raznovrstno hrano, pripravljajo tudi silvestrsko večerjo... Tukaj bomo imeli zajtrk (med 8.00 in 11.00 ) in kosilo ali večerjo (lahko izbirate eno ali drugo, če ste doplačali za pol penzion). Za kosilo ali večerjo poleg juhe lahko izbirate med štirimi glavnimi jedmi.
Priporočamo doplačilo za silvestrsko večerjo (aperitiv, hladna predjed, čorba, topla predjed, silvestrski krožnik narodne kuhinje, solata, polnočna čorba, glasba v živo). To je najbolj idealna kombinacija, saj lahko med praznovanjem obiščete osrednji zabaviščni prostor ob starem mestu in se spet vrnete na toplo.

NAMESTITEV
Vila Ljubanovič in Salus 3*: cca. 400 m do plaže, 500 m do starega mesta, cca. 600 m do restavracije Zeleni gaj. Sobe lepo opremljene, klima gretje, minibar, SAT TV...

PREVOZ
S sodobnim avtobusom iz Maribora /priključni transfer/ Celja, Ljubljane, Novega Mesta in povsod, kjer se zbere vsaj 20 potnikov.
Možen vstop Litija, Trbovlje /via Celje/


CENA

Modra cena za hitre prijave do 31.10.
184 €
3. in 4. oseba v 1/3 ali 1/4 sobi 159€

Redna cena
199€
3. in 4. oseba v sobi 169€

Vključeno
- avtobusni prevoz
- dobrodošlica v dolini Neretve,
- 3x nočitev Vila Ljubanović ali App Salus,
- 3x zajtrk restavracija Zeleni Gaj,
- ogled Budve,
- ogled Dubrovnika,
- novoletni program na odprtih prizoriščih,
- vodenje, organizacija, lepe želje in drobne pozornosti Ojlinega dobrega moža..

Fakultativni izleti:

Velika črnogorska tura z obiskom Cetinja – dvorca kralja Nikole, degustacijo (malico) njegoškega pršuta, obisk Kotorja, ladjico na otok Gospe od Škrpela – 45€

Možna doplačila:

- 1/1 soba – 68€
- paket silvestrska večerja z živo glasbo 31.12. in dve dodatni večerji ali kosila – 60€
- paket 3x kosilo ali večerja 33€. Za dodana kosila oz. večerje prejmete bon, ki ga lahko izkoristite, ko želite.
- Priporočamo zavarovanje rizika odpovedi ali dodatno zdravstveno zavarovanje Coris.
- Rezervacija sedežev spredaj /prve tri vrste/ 15€ na osebo

Obvezno doplačilo: turistična taksa 4,5€ na osebo nad 12 let


POMEMBNO!

- min št. prijavljenih potnikov je 45. Doplačilo za manjše število: 40-44 /10€, 35-39/15€.
- odhod iz posameznega kraja zagotovimo, če je prijavljenih vsaj 10 potnikov od tam.

 Prijavnica

Datum
Izberite datum!

Ime in priimek(*)
Vpišite samo črke!

E-pošta(*)

Telefon(*)
Vpišite samo številke!

Ulica(*)

Hišna številka(*)

Poštna številka(*)
Vpišite samo številke!

Kraj(*)
Vpišite samo črke!

Sopotniki
Invalid Input

Vstopno mesto(*)

Riziko odpovedi(*)

(5% cene aranžmaja)

Opombe
Invalid Input