Čokoladna Opatija in pravljična Ljubljana

Oceni ta predmet
(1 Glasuj)

 Festival čokolade, kiparji čokolad, Lungo Mare, Deklica z galebom, Madonna, 70 km lučk v Ljubljani, vesoljske igrače, stojnice in kuhano vino, Zmajski most..

Odhodi: 8.12.
Cena: 32€

Opatija – kraljica Jadrana. Kdor bo obiskal to prekrasno obmorsko letovišče (odhod med 7:00 in 9:00), se bo zagotovo zaljubil vanj na prvi pogled. Je prava inspiracija za lepe poglede na parke, vile, zalive, za sanjarjenja, uživanje na svežem zraku. Malce se bomo tudi mi spustili ob morje in, ker je Opatija mesto številnih zgodb in dogodkov, bomo obiskali tradicionalni veliki festival sladke razvade – festival čokolade.

V kristalni dvorani hotela Kvarner in na številnih drugih prizoriščih boste lahko občudovali in okusili kreacije številnih razstavljavcev. Čokoladne sanje bodo postale resničnost. Številne kavarne, hoteli in restavracije bodo nudile čokoladne bombone, praline, vročo čokolado, sadje v čokoladi in druge izdelke po promocijskih cenah.

Slovensko glavno mesto je decembra prava paša za oči. Advent pri nas je čisto samosvoj. Ljubljansko vzdušje je zastavljeno urbano, umetniško in razposajeno. Več kot 64 kilometrov lučk, razpredenih ob Ljubljanici, vse tja do Starega trga, daje našemu glavnemu mestu pravljično podobo. Ljubljančani vse skupaj začinijo s pestrim glasbenim dogajanjem, pisanimi stojnicami in kajpak odličnim kuhanim vinom.
December v Ljubljani je čaroben, nikar ga ne zamudimo!


Vključeno: prevoz (2 šoferja), zunanji ogledi po programu, posladek na poti, vodenje, organizacija, cestnine, parkirnine, prijavnina

Doplačila na osebo: riziko odpovedi 5€, rezervacija sprednjih sedežev (1-8) 5€.

Odhodi: Maribor, Sl. Bistrica, Celje, Domžale, Ljubljana,...
Izlet iz posameznega kraja je zagotovljen ob min. 10 prijavljenih.

 Prijavnica

Datum
Izberite datum!

Ime in priimek(*)
Vpišite samo črke!

E-pošta(*)

Telefon(*)
Vpišite samo številke!

Ulica(*)

Hišna številka(*)

Poštna številka(*)
Vpišite samo številke!

Kraj(*)
Vpišite samo črke!

Sopotniki
Invalid Input

Vstopno mesto(*)

Riziko odpovedi(*)

(5% cene aranžmaja)

Opombe
Invalid Input