Med Porschejem in zvezdami

Oceni ta predmet
(0 glasovi)

 Rodno mesto Porscheja 356, razgledni stolp, iz katrega se vidi tisoče lučk in zvezdno nebo, vzpon na Sophijo Loren, 67m spust po toboganu, najvišji razgledni stolp iz lesa na svetu, mesto umetnikov Gmund, Vrbsko jezero, muzej Porscheja.

Odhodi: 8., 22.12.
Cena: 39€

Pojdite z nami na sproščujoč izlet, ki se prične in konča ob pravem času.

Vsako mesto v svojem bistvu skriva zgodbo. Zgodbo Gmunda je na svetovni zemljevid prenesel Ferdinand Porshe, saj je ravno v tem mestecu naredil slavni model Porsche 356. Zato ni naključje, da je mesto Gmund obogateno s Porschejevim muzejem, ki se ponaša s hvalevredno zbirko Porschejevih primerkov. Ljubko mesto je dokaz, da ni navdihnilo le gospoda Ferdinanda, ampak tudi druge odštekane umetnike. Gmund se v času božiča okiti z ličnimi stojnicami, ki se šibijo pod izdelki lokalnih umetnikov. Sprehod skozi mesto in prosti čas za božične nakupe in ogled muzeja.

Obrnili se bomo proti Vrbskem jezeru v kraj Poreče. »Okranclane« stojnice se v strnjeni vrsti držijo promenadne ulice ob Vrbskem jezeru in vabijo obiskovalce na nakupe in prigrizke. Dodaten čar mestecu doda plavajoča božična jelka in odprti ogenj, ki obiskovalce povezuje in greje.

Naša zadnja postaja bo razgledna točka nad Vrbskem jezerom, Pyramidenkogel. Že od daleč nas bo pozdravil stolp, ki se v adventu okiti s pisano paleto barvnih lučk. V prijeten božični vrvež vas bodo pospremile bogate božične stojnice in vonj kuhanega vina in čaja. Lahko se bomo povzpeli na najvišji leseni stolp na svetu in poizkušali razvozlati, kje se končajo božične luči in pričnejo zvezde. Ob mraku bomo lahko 100 m visoko občudovali na milijone luči, najbolj pogumni pa se bodo lahko nazaj na trdna tla spustili kar po toboganu...
Večerni povratek domov.


Vključeno: zunanji ogledi po programu, avtobusni prevoz, vstopnina v Porschejev muzej, vodenje in organizacija, prijavnina

Doplačila: vzpon na Pyramidenkogl (na kraju samem), riziko odpovedi 5€, rezervacija sprednjih sedežev (1-8) 5€.

Odhodi: 
8.12.: Maribor, Sl. Bistrica, Celje, Domžale, Ljubljana
22.12.: Žalec, Celje, Sl. Bistrica, Maribor, Dravograd
Vstop iz posameznih mest je zagotovljen ob minimalno 10 prijavljenih

POMEMBNO!
• min št. prijavljenih potnikov je 40.
• odhod iz posameznega kraja zagotovimo, če je prijavljenih vsaj 10 potnikov od tam
• Obvestila o odhodu potniki prejmejo 5 dni pred odhodom

 

ZA ZAKLJUČENE SKUPINE priporočamo poseben program s kosilom ali večerjo...

 Prijavnica

Datum
Izberite datum!

Ime in priimek(*)
Vpišite samo črke!

E-pošta(*)

Telefon(*)
Vpišite samo številke!

Ulica(*)

Hišna številka(*)

Poštna številka(*)
Vpišite samo številke!

Kraj(*)
Vpišite samo črke!

Sopotniki
Invalid Input

Vstopno mesto(*)

Riziko odpovedi(*)

(5% cene aranžmaja)

Opombe
Invalid Input